locuri de munca

Invitat: Ioan TĂTAR, referent SUMMSCUP Primăria Deva The post REPLICA TA CU DRAGOȘ PASCUTA – 29 noiembrie 2022 appeared first on Stiri din judetul Hunedoara.
Peste 23.000 de angajaţi din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) vor acţiona, la nivel naţional, în minivacanţa de Sfântul Andrei şi The post MAI anunță efective suplimentate cu ocazia minivacanței de 30 noiembrie și 1 ...
Direcţia de Asistenţă Socială Deva distribuie, începând de luni, 5 decembrie 2022, produsele alimentare (Tranşa a V-a) acordate prin Programul The post Deva: Sute de persoane defavorizate vor primi alimente gratuite de ...

devacity

În urmă cu 104 ani, la 1 decembrie 1918, România s-a născut sub semnul unității de neam, cuget și simțire. The post MESAJ 1 DECEMBRIE appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.
Vorbesc cârcotașii că este o bătaie de joc într-o instituție de pe la noi, unde o șefă care se crede The post BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.
George Găman, directorul general al INSEMEX Petroșani Pentru că institutul de cercetare pe care-l conduce a ocupat locul trei pe The post Bulina albă appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.
Declarația NATO, adoptată la București, în cadrul reuniunii miniştrilor de Externe „Rusia este exclusiv responsabilă pentru acest război, o încălcare flagrantă a dreptului internaţional şi a Cartei ONU”
Rusia este exclusiv responsabilă pentru războiul din Ucraina, care reprezintă "o încălcare flagrantă a dreptului internaţional şi a Cartei ONU", afirmă miniştrii de Externe ai statelor membre NATO în declaraţia comună semnată la reuniunea de la Bucureşti. Citește mai departe...
Jens Stoltenberg: Aliații NATO oferă sprijin fără precedent, aceștia vor asigura și ajutor non-letal, precum combustibil și generatoare
NATO nu este parte a războiului, dar va continua să sprijine Ucraina atât timp cât este necesar, a declarat marţi secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, la finalul primei zile a reuniunii miniştrilor de externe din ţările aliate, desfăşurată la Palatul Citește mai departe...
Secretarul de stat Antony Blinken, conferință cu Bogdan Aurescu: Puține națiuni înțeleg mai bine decât România de ce este dreptul tuturor națiunilor de a-și menține respectată integritatea teritorială
Stirile TVR.ro vă prezintă principalele puncte din declarațiile celor doi oficiali. Reamintim că Antony Blinken a sosit azi-noapte la București pentru a participa la Summitul miniștrilor de Externe din NATO. Citește mai departe...
Olena Zelenska la Forumul Aspen: Rusia este ea însăși teroristă, s-a scufundat în întuneric pentru atât de mult timp, încât caută să împrăștie acest întuneric și altora
Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a vorbit despre eforturile specialiștilor de a restabili alimentarea cu energie electrică în țara sa, despre atrocitatea atacurilor invadatorilor asupra infrastructurii civile din Ucraina și a făcut apel la sprijin Citește mai departe...
Reuniunea miniştrilor de Externe NATO. Stoltenberg: Avem nevoie să sprijinim Ucraina. Vedem că Putin încearcă să folosească iarna ca pe o armă de război. Da, așteptăm atacuri asupra Ucrainei, nu putem spune câte
"Miniştrii Afacerilor Externe din ţările NATO se reunesc în Bucureşti, în timp ce războiul Rusiei împotriva Ucrainei are loc la graniţa cu România şi subminează ordinea internaţională bazată pe reguli", a declarat, marți dimineață, secretarul general al NATO, Jens Citește mai departe...
There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items
Errors:
This XML document is invalid, likely due to invalid characters. XML error: XML_ERR_NAME_REQUIRED at line 1, column 2
There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items
Errors:
cURL error 92: HTTP/2 stream 0 was not closed cleanly: Unknown error code (err 1)
Detaliul șocant descoperit de o femeie, într-o banană achiziţionată din magazin: "Nu voi mai cumpăra"
O femeie a avut parte de un șoc în momentul în care a descoperit ce se afla în interiorul bananelor pe care le-a cumpărat de la supermarket.
Declarația în cinci puncte adoptată la reuniunea NATO de la București: "Rusia poartă întreaga responsabilitate pentru acest război" 
Conform Ministerului de Afaceri Externe din România (MAE), astăzi, au avut loc două sesiuni de lucru, inclusiv o sesiune cu participarea ministrului Afacerilor Externe al Ucrainei, în calitate de partener al Alianței. Iată ce decizii s-au luat. 
Generalul Ben Hodges despre următorii paşi ai lui Putin: ''Ucraina va câştiga războiul şi va supravieţui acestei ierni''
''Ucraina va câştiga războiul şi va supravieţui acestei ierni'', este declaraţia făcută în exclusivitate pentru Antena 3 CNN de Ben Hodges.
Război în Ucraina, ziua 279. Ajutor de urgență din SUA: Ucrainenii primesc echipamente pentru rețelele electrice
Război în Ucraina, ziua 279. Autoritățile din SUA au anunțat că vor furniza, în regim de urgență, echipamente pentru rețelele electrice din Ucraina, grav afectate de bombardamentele rusești.
Jens Stoltenberg, primele concluzii de la ministeriala NATO de la București: "Această întâlnire este un semnal puternic de unitate și de sprijin continuu pentru Ucraina"
Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a anunţat măsuri fără precedent pentru a sprijini Ucraina de agresiunea Federaţiei Ruse. Iată ce decizii au luat miniștrii de externe.
There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items
Errors:
This XML document is invalid, likely due to invalid characters. XML error: XML_ERR_NAME_REQUIRED at line 10, column 42

pariezi pe sporturiSe poate spune cu siguranță că pariurile sportive sunt una dintre cele mai populare și mai interesante forme de divertisment din zilele noastre. Numere arată acest lucru deoarece se poate observa că tot mai mulți oameni își schimbă perspectiva, făcând acest subiect să devină, dintr-un subiect tabu, un subiect obișnuit. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de pariurile online. Dacă există un aspect pozitiv al pandemiei, din punct de vedere al activității jocurilor de noroc online, acesta este faptul că site-urile de pariuri online au oferit clienților lor servicii și mai bune.

Sigur, să pariezi pe meciuri azi din confortul casei tale este distractiv, dar ai un plan financiar amănunțit care să te ajute să îți păstrezi banii sub control?

Gândiți-vă la pariuri doar ca la un simplu divertisment

Poate că unii nu vor fi de acord, dar cel mai bine este să priviți pariurile ca pe un hobby sau o distracție și nu ca pe un mijloc de a câștiga bani. La urma urmei, realitatea este că aveți mai multe șanse să pierdeți decât să câștigați. Acesta este un fapt pe care profesioniștii și pariorii cu vechime îl înțeleg și pe care noii pariori ar trebui să îl aibă în vedere.

Atunci când pariezi cu intenția de a câștiga, te supui unui ciclu nesfârșit în care vei câștigurile, deși vor veni, nu vor egala niciodată sumele folosite de tine pentru a obține acele câștiguri. Încercarea de a recupera ceea ce ai pierdut rareori merge bine pentru cineva. Așadar, este mai bine să te distrezi, iar când nu mai este distractiv să o lași baltă!

Pune limite pe pariurile și cheltuielile tale

cheltuielile tale

Este un sfat pe care mulți pariori experimentați îl dau atunci când sunt întrebați ”cum reușești să rămâi cu bani la finalul lunii dacă joci plasezi pariuri constant?”. Poate sună deja a clișeu, dar asta pentru că nimic nu este mai eficient decât autocontrolul atunci când vine vorba de pariuri online sau offline.

Înainte de a paria pe un meci, stabiliți suma și timpul pe care sunteți dispus și capabil să le cheltuiți. Dacă nu aveți suficienți bani pentru a plasa pariurile pe care le doriți, nu vă forțați să împrumutați bani și să cheltuiți mai mult decât vă puteți permite. Mulțumiți-vă cu ceea ce aveți disponibil și nu veți avea probleme. În acest fel, nu riscați să cheltuiți prea mult sau să aveți datorii.

Asigurați-vă că aveți și alte hobby-uri

Ce legătură are faptul de a avea un alt hobby sau o altă pasiune cu pariurile online?

A avea alte hobby-uri sau priorități vă va ajuta să vă echilibrați stilul de viață. În loc să vă puneți tot timpul, energia și banii pe pariurile online, alte pasiuni sau interese vă vor împărți timpul sau ziua. Dacă investești prea mult timp în plasarea de pariuri online veți simți cum nu doar banii și timpul dumneavoastră se scurg, dar veți avea și impresia că vă irosiți viața.

Țineți cont de faptul că pariurile online responsabile nu implică doar acțiunile dumneavoastră în timp ce pariați, ci și în afara acestora. Echilibrându-vă stilul de viață, vă împiedicați să deveniți victima unor obiceiuri de pariere proaste sau excesive.

Evitați să pariați atunci când vă simțiți stresat sau deprimat

stresat

În zilele proaste, pasiunile sunt întotdeauna o modalitate bună de a scăpa de stres sau de singurătate. Totuși, în acest caz, cel mai bine este să stai departe de pariurile online atunci când te simți astfel. Deși pariurile online îți pot oferi o evadare rapidă sau o emoție de care ai putea avea nevoie, pariurile în aceste condiții nu vor face decât să te determine să pariezi mai mult decât ai paria într-un moment relaxat.

Atunci când vă simțiți prost dispus, încercați să faceți forme mai active de activități, cum ar fi o plimbare, exerciții fizice sau dans.

Jucați doar cu banii pe care sunteți gata să îi pierdeți

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl faceți înainte de a începe să pariați pe sport este să stabiliți banii pe care sunteți gata să îi pierdeți. Acesta se numește bugetul de pariuri și trebuie să fii de acord să pierzi acești bani. Bineînțeles, nu îi vei pierde de fiecare dată când pariezi, dar dacă o vei face, trebuie să te asiguri că pierderea nu va scădea calitatea vieții tale de zi cu zi sau, Doamne ferește, te va forța să iei împrumuturi. Tocmai de aceea, ar trebui să joci doar cu banii pe care ești pregătit să îi pierzi.

Asigură-te că ții o evidență detaliată a finanțelor tale la pariuri

Dacă nu sunteți un parior de ocazie, ci o persoană care pariază pe sport în fiecare zi a săptămânii, trebuie pur și simplu să țineți o evidență detaliată a banilor care intră și ies din portofelul dumneavoastră. Ce înseamnă asta mai exact? Ei bine, cel mai important lucru este să țineți evidența sumelor de bani pe care le-ați pierdut și câștigat prin intermediul pariurilor sportive. În acest fel, veți putea spune întotdeauna unde vă situați. Cu alte cuvinte, veți ști dacă pierdeți sume alarmante de bani sau dacă câștigați foarte bine. Acest tip de informații vă poate ajuta să decideți dacă este timpul să renunțați la pariurile sportive sau dacă este în regulă să continuați să vă distrați.

Concluzie

Pariurile sportive pot fi un hobby distractiv și profitabil dacă știi ce faci. Cu toate acestea, din cauza naturii lor care crează dependență, ele pot provoca, de asemenea, o mulțime de probleme financiare. Luați în considerare aceste strategii dacă doriți să vă protejați banii și asigurați-vă că pariați în mod responsabil.


ziarulhunedoreanului1servushunedoara1mesagerul1glasulhunedoarei1accentmedia1hunedoaramea1
gazetareplica1hunedoaraplus1hunedoaralibera1hunedoaratv1kapitaltv1