24/03/2024

Termeni și Condiții

Termeni și condiții

Site-ul www.orasuldeva.ro  – este marca NEW STYLE SOFTWARE, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Deva Str Viilor Nr 41A Jud. Hunedoara,  Cod poștal, 330066, Romania , avand codul unic de inregistrare fiscala 38490244.

Dreptul la proprietate intelectuală și industrială:

4.3. Accesul la conținut este supus Documentului sau unui acord de utilizare specific și valid.

4.4. Utilizatorul poate utiliza conținutul doar în scopuri personale sau non-comerciale.

4.5. Dreptul de utilizare se extinde doar asupra conținutului specificat în acord și numai pentru perioada specificată.

4.6. Niciun conținut transmis sau dobândit nu constituie o obligație contractuala.

4.7. Orice utilizare a conținutului în alte scopuri este interzisă.

Confidențialitate:

6.1. Informațiile furnizate vor fi păstrate confidențiale de către www.orasuldeva.ro dezvăluirea lor fiind posibilă doar în condițiile stabilite în acest document.

6.2. 6.3. Prin trimiterea de informații prin intermediul site-ului, Utilizatorul oferă NEW STYLE SOFTWARE dreptul de a utiliza acele informații în mod liber, conform legislației aplicabile.

6.4. Utilizatorul acceptă să fie contactat de terți, inclusiv parteneri ai wwworasuldeva.ro, în conformitate cu legislația în vigoare.

Răspundere:

7.1. Utilizatorul este responsabil pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (utilizator și parolă) și pentru gestionarea accesului la Cont conform legii în vigoare.

7.2. Crearea Contului și utilizarea acestuia implică acceptarea Termenilor și condițiilor Site-ului în ultima versiune actualizată la data creării Contului.

7.3. Utilizarea Continutului după crearea Contului echivalează cu acceptarea modificărilor aduse Termenilor și Condițiilor Site-ului.

7.4. Termenii și Condițiile Site-ului pot fi modificate de către NEW STYLE SOFTWARE și sunt obligatorii pentru Utilizatori de la data afișării lor pe Site.

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal:

8.1. Conform Legii nr. 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, NEW STYLE SOFTWARE are obligația de a administra datele personale furnizate în condiții de siguranță și doar în scopurile specificate.

8.2. Scopurile colectării datelor includ informarea utilizatorilor despre situația Contului lor, inclusiv , trimiterea de Newslettere și/sau alerte periodice prin e-mail sau SMS, precum și cercetarea pieței și monitorizarea vânzărilor și comportamentul clienților/cumpărătorilor.

8.3. Prin completarea datelor în formularul de creare a Contului și/sau de Comandă, cumpărătorul acceptă ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a NEW STYLE SOFTWARE și își dă acordul pentru stocarea, utilizarea și prelucrarea acestora conform scopurilor menționate.

8.4. Citirea Documentului implică cunoașterea și garantarea drepturilor prevăzute de lege, inclusiv dreptul la informare, accesul la date, intervenție, opoziție și dreptul de a face plângeri în caz de încălcare a drepturilor garantate.

8.5. Utilizatorii pot solicita, gratuit, o dată pe an, confirmarea prelucrării datelor personale printr-o cerere scrisă trimisă la adresa specificată.

8.6. De asemenea, utilizatorii pot solicita, prin cerere scrisă, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor personale care nu sunt conform legislației în vigoare.

8.7. NEW STYLE SOFTWARE  poate furniza datele cu caracter personal ale utilizatorilor altor companii cu care are relații de parteneriat, numai în scopurile menționate și în temeiul unui angajament de confidențialitate.

8.8. Informațiile cu caracter personal ale utilizatorilor pot fi furnizate autorităților legale în baza și în limitele prevederilor legale și a cererilor exprese formulate.

Disclaimer:

Materialele publicate și utilizate pe acest site pot include conținut creat și administrat cu ajutorul mai multor Inteligențe Artificiale (AI).

Este important să înțelegeți că astfel de materiale pot fi generate automat și pot implica modificări sau sinteze ale conținutului original.

Deși eforturile sunt făcute pentru a asigura acuratețea și integritatea acestor materiale, există posibilitatea ca unele elemente să fie inexacte sau să nu reflecte realitatea în mod corespunzător.

Utilizatorii sunt încurajați să fie conștienți de natura generată automat a acestor materiale și să-și formeze propriile lor opinii și evaluări.

Site-ul nu își asumă responsabilitatea pentru consecințele utilizării sau interpretării acestor materiale și recomandă verificarea informațiilor importante prin surse suplimentare și variate.

Acuratețea informațiilor, datelor de contact, adreselor și numerelor de telefon ale instituțiilor prezentate pe acest site de informare poate varia și nu poate fi garantată în totalitate.

Unele date pot fi mai vechi și nu sunt actualizate automat, iar modificările ulterioare pot să nu fie reflectate în timp real.

În timp ce facem eforturi pentru a furniza informații precise și actualizate, recomandăm utilizatorilor să verifice informațiile direct cu instituțiile sau sursele relevante înainte de a lua orice decizie sau acțiune pe baza acestor date.

Site-ul nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele discrepanțe sau erori în informațiile prezentate și nu poate fi tras la răspundere pentru orice pierderi sau daune rezultate din utilizarea acestor informații.

Utilizatorii sunt încurajați să exercite discernământul și să confirme informațiile prin alte surse credibile înainte de a lua decizii importante.

Pe lângă conținutul preponderent original, acest site de informare poate conține materiale preluate de pe alte site-uri sau surse externe, inclusiv texte, imagini, videoclipuri sau alte tipuri de conținut.

Aceste materiale sunt folosite în conformitate cu principiile folosirii juste și pentru scopuri de informare și educație.

În timp ce facem eforturi pentru a asigura că informațiile sunt prezentate în mod corect și precis, nu putem garanta exhaustivitatea sau exactitatea acestor materiale preluate.

Proprietarii acestor materiale își păstrează drepturile de autor asupra conținutului lor, iar utilizarea acestora pe acest site este în conformitate cu drepturile de autor relevante sau alte acorduri legale.

Ne străduim să furnizăm linkuri către sursele originale și să oferim atribuții adecvate pentru materialele preluate. Cu toate acestea, nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul, exactitatea sau legalitatea materialelor preluate de pe alte site-uri.

Utilizatorii sunt încurajați să consulte direct sursele originale pentru a verifica informațiile și pentru a obține clarificări suplimentare înainte de a lua decizii sau acțiuni pe baza acestor materiale preluate.

Orice decizie sau acțiune întreprinsă de către utilizatori în urma utilizării acestor materiale se face pe propriul lor risc, iar acest site nu își asumă nicio responsabilitate pentru consecințele acestor acțiuni.

Orasuldeva.ro și furnizorii săi de informații nu pot garanta exactitatea, ordinea, completitudinea, integritatea, actualitatea sau adecvarea pentru anumite scopuri a informațiilor furnizate pe site-ul lor.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru erori, inexactități sau întârzieri în furnizarea conținutului site-ului, nici pentru orice acțiuni întreprinse bazate pe acest conținut.

Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru garantarea exactității conținutului sau pentru modul în care informațiile îndeplinesc anumite scopuri.

Utilizatorul site-ului este singurul responsabil față de terți și față de Orasuldeva.ro în ceea ce privește accesarea, utilizarea și exploatarea informațiilor publicate pe site.

Orasuldeva.ro nu este responsabil față de utilizatori sau față de terți pentru prejudiciile sau litigiile rezultate sau izvorâte din copierea, stocarea, modificarea sau transferul integral sau parțial al informațiilor publicate pe site.

Orasuldeva.ro poate schimba în orice moment conţinutul site-ului, poate aduce modificări de structură, conţinut şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără un acord prealabil şi fără vreo notificare către utilizatori ori către terţe persoane.

Site orasuldeva.ro este finanțat în întregime din fonduri private și nu este afiliat, susținut sau reflectă în mod necesar pozițiile niciunei instituții publice, organizații sau partid politic. Conținutul și opiniile exprimate pe acest site nu trebuie considerate ca reprezentând poziția oficială a vreunei instituții, organizații sau partid politic.

Cu toate acestea, site-ul își rezervă dreptul de a accepta și publica materiale furnizate de instituții, organizații sau partide politice, în scopul oferirii unei perspective cuprinzătoare și echilibrate asupra subiectelor abordate. Conținutul și opiniile exprimate în materialele publicate de către aceste entități nu reflectă în mod necesar poziția sau opiniile proprietarului sau administratorului acestui site.

Orice informație furnizată aici este în scopuri generale și nu ar trebui să fie considerată ca sfat financiar, juridic sau de altă natură.
Utilizatorii sunt încurajați să-și facă propriile cercetări și să solicite consultanță profesională înainte de a lua decizii pe baza  informațiilor găsite pe acest site.

Administrarea și proprietatea acestui site își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza conținutul, precum și de a refuza sau de a elimina orice conținut considerat inadecvat sau neadecvat în orice moment, fără notificare prealabilă.

EVA DIN DEVA

Vă rugăm să rețineți că răspunsurile furnizate de EVA DIN DEVA, inteligența noastră artificială, pot să nu fie întotdeauna corecte. EVA DIN DEVA se află într-o fază de dezvoltare inițială și se perfecționează continuu, îmbogățindu-și cunoștințele. Utilizați informațiile oferite cu discernământ și verificați întotdeauna în mod independent informațiile critice sau cele care necesită precizie maximă.

De asemenea, vă informăm că nu ne asumăm responsabilitatea pentru acuratețea sau corectitudinea răspunsurilor furnizate de EVA DIN DEVA. Răspunsurile ei sunt generate de algoritmii complecși ai inteligenței artificiale și pot reflecta doar o interpretare a informațiilor pe care le are în momentul respectiv.

RECOMANDARI PRIVIND INTERACȚIUNEA CU EVA DIN DEVA

  1. Formulați întrebări în mod detaliat: Pentru a obține răspunsuri precise, încercați să formulați întrebări cât mai detaliate și clare posibil. Specificați contextul și detaliile relevante pentru a ajuta inteligența artificială să ofere un răspuns adecvat.
  2. Interacționați cu respect: Puteți interacționa cu inteligența artificială într-un mod similar cu cel în care ați interacționa cu un om. Puteți exprima aprecierea sau nemulțumirea față de răspunsurile primite, dar vă rugăm să faceți acest lucru cu respect și politețe.
  3. Evitați limbajul vulgar, ofensator sau jignitor: Inteligența artificială este programată să răspundă într-un mod adecvat și respectuos. Vă rugăm să evitați utilizarea unui limbaj vulgar, ofensator sau jignitor în întrebările sau comentariile adresate ei.
  4. Cerințe de feedback: Dacă considerați că un răspuns este incorect sau insuficient, puteți oferi feedback inteligenței artificiale. Acest lucru poate contribui la îmbunătățirea performanței sale în viitor.
  5. Recunoașteți eforturile bune: Dacă primiți un răspuns care vă satisface sau care este de ajutor, puteți să exprimați recunoștința sau să apreciați eforturile inteligenței artificiale.
  6. Explorați domenii specifice despre Deva: Puteți pune întrebări specifice despre orasul Deva, cum ar fi cultura, obiectivele turistice diverse, administrația, dezvoltarea, comerțul, economia, istoria, populația, geografia, clima, flora, fauna și multe altele. Eva este prima inteligență artificială dedicată orașului Deva și încearcă să se specializeze în furnizarea de informații referitoare la acest oraș.
  7. Explorați o gamă largă de subiecte: Pe de altă parte, puteți pune întrebări din orice domeniu, despre absolut orice vă interesează, iar Eva vă va răspunde. Indiferent dacă este vorba despre știință, tehnologie, artă, cultură, istorie, divertisment sau orice altă tematică, nu există limite în ceea ce privește întrebările pe care le puteți adresa. Inteligența artificială Eva este programată să ofere răspunsuri relevante și informative într-o varietate largă de domenii, pentru a vă satisface curiozitatea și pentru a vă ajuta să obțineți informațiile de care aveți nevoie.

Respectând aceste indicații, veți facilita interacțiunea cu inteligența artificială Eva și veți contribui la crearea unui mediu de comunicare pozitiv și productiv.

Prin utilizarea acestui site, vizitatorii sunt de acord să respecte termenii și condițiile prezentate în acest disclaimer.

Orasuldeva.ro îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile utilizării site-ului www.orasuldeva.ro în orice moment, modificările fiind aplicabile începând cu data publicării lor pe site.

 

Comments are closed.