locuri de munca

Consilierii locali au aprobat ieri, 1 februarie, bugetul pentru anul în curs The post A FOST VOTAT BUGETUL DEVEI PENTRU ANUL 2023 appeared first on Stiri din judetul Hunedoara.
Până la finalul lunii, beneficiarii ar trebui să primească cardul prin poștă The post A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA CARDURILOR DE ENERGIE appeared first on Stiri din judetul Hunedoara.
AJOFM Hunedoara organizează în luna februarie 7 astfel de programe The post PROGRAME DE FORMARE PROFESIONALĂ PENTRU ȘOMERI appeared first on Stiri din judetul Hunedoara.

devacity

Cei de la Primăria municipiului Hunedoara anunță că au început lu­crările de reamenajare a porţiunii stră­zii Castelului cuprinsă între str. The post Strada Castelului se reamenajează, după 70 de ani appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.
Ceferiștii rămân fără spitale, după ce guvernul va analiza o notă de in­formare privind îndeplinirea sarcinii care vizează transferul rețelei The post Cine va prelua Spitalul CF Simeria? appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.
Prima etapă din cadrul Campio­na­tului Național de atletism s-a des­fășurat recent la București. Proba ei preferată Florentina Marincu-Iușco (foto stânga) The post ATLETISM. Florentina privește spre Istanbul appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.
Bilanţ DNA | Crin Bologa: Au fost trimise în judecată 72 de dosare în legătură cu pandemia. 90 de cauze sunt încă în lucru
Procurorul-şef al DNA, Crin Bologa, a afirmat joi că au fost trimise în judecată peste 70 de dosare "cu zeci de inculpaţi" în legătură cu pandemia de COVID-19. Citește mai departe...
Lavrov: Occidentul intenţionează să transforme Republica Moldova în ''următoarea Ucraină''. R. Moldova răspunde că vrea să fie parte a ''lumii libere''
Ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a declarat joi că Occidentul caută să transforme Republica Moldova, fostă republică sovietică, în ''următoarea Ucraină'', transmite EFE. ''Este avută acum în vedere R. Citește mai departe...
Preşedintele Klaus Iohannis, în vizită oficială în Azerbaidjan. El a fost primit de omologul său, Ilham Aliyev. Cei doi șefi de stat vor face declarații comune
Preşedintele Klaus Iohannis efectuează, joi şi vineri, o vizită oficială în Azerbaidjan, la invitaţia omologului său Ilham Aliyev. În marja vizitei, cei doi preşedinţi vor deschide Reuniunea ministerială a Consiliului Consultativ al Coridorului Sudic de Gaze. Citește mai departe...
Cod galben de ninsori și viscol pentru lanțul carpatic. Circulația este închisă pe Transalpina, între Novaci și Rânca
Ninge consistent în arcul carpatic, iar vântul sufla şi cu 90 de kilometri la oră la altitudini de peste 1700 de metri. Din cauza zăpezii abundente și a viscolului, a fost închis DN 67C, Transalpina, între localitățile Novaci și Rânca, din județul Gorj, pe tronsonul kilometric 16-32. Citește mai departe...
Război în Ucraina, ziua 344. Încă două atacuri cu rachete la Kramatorsk. Ministrul ucrainean al apărării spune că Rusia pregătește o nouă ofensivă majoră pe 24 februarie
Summitul Ucraina-Uniunea Europeană începe, vineri, la Kiev pentru prima dată în istoria țării aflate în război. Șefa Comisiei Europene și înalți oficiali ai UE au ajuns deja la Kiev. Citește mai departe...
There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items
Errors:
This XML document is invalid, likely due to invalid characters. XML error: XML_ERR_NAME_REQUIRED at line 1, column 2
There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items
Errors:
cURL error 92: HTTP/2 stream 0 was not closed cleanly: PROTOCOL_ERROR (err 1)
Programare traseu auto în 2023. Cât timp trebuie să aştepte cursanţii până la susţinerea probei practice
După promovarea examenului teoretic, cursanţii se pregătesc pentru susţinerea traseului auto pentru obţinerea permisului de conducere. În 2023, timpul de aşteptare pentru susţinerea probei practice variază în funcţie de judeţ, dar şi de numărul de programări.
BCE a majorat iar dobânda de referinţă și anunță că urmează cel puțin o creştere în următoarele luni
Banca Centrală Europeană (BCE) a anunţat, joi, majorarea cu 0,5% a componentelor dobânzii de referinţă, în cadrul acţiunilor de reducere a inflaţiei şi de stabilizare a economiei zonei euro.
Doi tineri, urmăriţi de milioane de oameni pe Instagram, au fost condamnaţi pentru că au dansat pe stradă, în Iran
Un cuplu de iranieni, foarte activi și cu mulți urmăritori pe rețelele de socializare, și-a aflat pedeapsa după ce tinerii au fost filmați dansând într-o piață din capitala Teheran iar înregistrarea s-a viralizat.
Cinci polițiști de la Rutieră, acuzați de luare de mită, au fost reținuți. Cum acționau aceștia
Apar noi informații despre modul în care acționau cei cinci polițiști de la Rutieră din Brașov. Aceștia au fost reținuti pentru luare de mită și abuz în serviciu.
Secretele Su-57, avionul "invizibil" al rușilor, postate pe forumul unei companii de jocuri pe calculator
Presa austriacă semnalează că date și imagini potențial secrete ale avionului rusesc Su-57 au fost disponibile pentru scurt timp pe internet.
There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items
Errors:
This XML document is invalid, likely due to invalid characters. XML error: XML_ERR_NAME_REQUIRED at line 10, column 42

Texas HoldemTexas Hold’em este cea mai populară variantă de poker. Mai este cunoscut și sub numele de Hold’em sau Poker cu Două Cărți. În cadrul jocului de poker Texas Hold’Em, pentru început, înainte să fie împărțite cărțile, se fac pariurile blind. 

Blindurile sunt pariurile obligatorii pe care trebuie să le plaseze toți jucătorii, pe rând, după fiecare mână.

Primii care pariază blind sunt cei doi jucători aflați la stânga dealerului (în fața dealerului există un buton prin care este marcată poziția sa). Primul jucător din stânga dealerului face un pariu Small Blind, iar al doilea jucător din stânga face un pariu Big Blind.

După blinduri, dealerul, care deține un pachet de 52 de cărți, împarte fiecărui jucător de la masă două cărți cu fața în jos. Acestea se numesc hole cards. Aici trebuie precizat că dacă joci acasă, cu prietenii, după fiecare mână, poziția dealerului se schimbă: persoana aflată în stânga dealerului preia acest rol după ce o mână este gata și acțiunea continuă la fel după fiecare mână, în sensul acelor de ceasornic. Dacă joci la cazinou, dealerul este același.

Este foarte important să reții că scopul tău este să combini cele două cărți cu celelalte cinci cărți (cărți comune sau community cards) pe care dealerul le va pune ulterior pe masă (board) astfel încât să formezi cea mai bună mână.

Big Blind și Small Blind

După ce sunt distribuite cele două cărți (hole cards), începe acțiunea propriu-zisă, de la stânga jucătorului Big Blind, cu fiecare jucător pe rând. Persoanele de la masă pot opta acum pentru diferite acțiuni: call (pariezi o sumă egală cu cea a pariului Big Blind), raise (pariezi mai mult decât valoarea Big Blindului) sau fold (renunți la această rundă). Jocul continuă până când toți jucătorii au ales una dintre cele trei opțiuni precizate mai sus.

Indiferent dacă vei juca într-un cazinou real într-o metropolă, într-un cazinou online sau acasă cu prietenii sau familia, regulile sunt aceleași. După ce vei stăpâni bine regulile Texas Hold’em, vei putea să participi și la turnee de poker, evenimente foartepopulare și datorită posibilităților de promovare online.

Ce faci când vine Flopul

vine Flopul

După aceea, dealerul va pune trei cărți pe masă (board). Acestea sunt cărțile comune (community cards), denumite Flop. Întotdeauna cărțile comune vor fi distribuite cu fața în sus.

Acțiunea începe cu primul jucător din stânga dealerului și merge în sensul acelor de ceasornic. Jucătorii pot alege următoarele opțiuni: check (pariu nul și continui jocul), call, raise.

După ce acțiunea din faza Flop s-a încheiat, dealerul mai pune pe masă o carte comună, denumită Turn. Acțiunea și modul de pariere sunt la fel ca la Flop.

După ce etapa Turn s-a încheiat, dealerul dezvăluie a cincea carte comună, cunoscută sub denumirea de River. În cadrul acestei etape are loc o rundă finală de pariuri, cu aceleași opțiuni (check, call, raise).

Când acțiunea este gata, jucătorii arată cărțile. Câștigă cea mai bună mână de cinci cărți formată din orice combinație dintre cele două cărți ale jucătorului (hole cards) și cele cinci cărți comune (community cards).

Jucătorul cu cea mai bună mână câștigă potul, care este pus în fața câștigătorului. Butonul dealerului se mută o poziție la stânga și întregul proces descris mai sus se repetă.

Concentrează-te pe decizia corectă

Concentreaza te

După ce ai învățat regulile Texas Hold’em, este recomandat să ții cont și de anumite ponturi. Jucătorii profesioniști spun că cel mai important este să te concentrezi pe decizii, nu pe rezultatele pe termen scurt. Dar tocmai acest concept este cel mai dificil de înțeles de către un începător.

La Texas Hold’em există și factorul noroc. Datorită norocului, apar situații în care un jucător începător poate să aibă o mână foarte bună și să învingă jucători mult mai experimentați.

Uneori, norocul altora poate să fie ghinionul tău. De aceea, este bine să accepți atât momentele bune cât și cele rele și să privești jocul în ansamblul său ca pe o combinație de bine cu rău, de noroc cu ghinion.

Este extrem de important să ții cont și de managementul bugetului (bankroll management), adică să îți gestionezi bine banii pe care vrei să îi joci. Banii pentru poker nu sunt puși la comun cu banii pentru viața de zi cu zi. Dacă joci online, este recomandat să te rezumi la a juca strict suma pe care ai depus-o în contul tău de jucător. Dacă joci într-un cazinou fizic, limitează-te la banii cash pe care ți-ai propus să îi joci.

Nu juca din start toți banii. Distribuie-i pe mai multe zile sau săptămâni pentru a nu ajunge la faliment din prima zi de joc.

Un alt pont de care e bine să ții cont se referă la experiența adversarilor tăi. Chiar dacă nu te prinzi din start cât de pricepuți sunt jucătorii de la masă, vei realiza în scurt timp acest lucru și dacă simți că sunt mult peste nivelul tău, este indicat să te retragi și să intri în joc la altă masă.

În timp ce joci, e necesar să fii focusat pe joc. Nu lăsa pe nimeni și nimic să-ți distragă atenția. Când vei fi suficient de experimentat(ă) vei putea să joci ascultând muzică la căști.

Pokerul este un joc sălbatic. Cei curajoși au șanse mari să câștige, așa că este recomandat să joci agresiv. De exemplu, dacă vei face call ești considerat slab, dar dacă vei face raise ești considerat puternic.

Se spune că pokerul este un război și nu un joc așa cum pretind oamenii.

Concluzie

Trebuie să parcurgi un drum lung pentru a ajunge un campion adevărat la poker. Ai nevoie de răbdare, atenție și perseverență. Nu uita că este foarte important și să îți gestionezi foarte bine finanțele puse la bătaie pentru poker.


ziarulhunedoreanului1servushunedoara1mesagerul1glasulhunedoarei1accentmedia1hunedoaramea1
gazetareplica1hunedoaraplus1hunedoaralibera1hunedoaratv1kapitaltv1