preciziadeva1Reparaţii frigidere, maşini de spălat, cuptoare cu microunde, maşini de spălat vase, aspiratoare, ventilatoare, instalaţii de climatizare, lăzi frigorifice şi altele.
Odată cu trecerea anilor, chiar dacă modele şi tipurile de electrocasnice, şi tehnologiile s-au schimbat de câteva ori, esenţa problemelor a rămas aceleaşi. Calitatea unor piese, mediul de exploatare, calitatea factorului energetic de multe ori face ca produsele electrocasnice de care depindem în viaţa de zi cu zi să-şi dea sufletul când ne este mai drag. Experienţa noastră profesională îşi spune cuvântul în rezolvarea defecţiunilor apărute. Rapiditate, precizie, fără rabat la calitate rămân principiile noastre în faţa clientului. Cei ce s-au convins de calitatea lucrărilor noastre, ne pot recomanda rezolvarea problemelor apărute.

Oferim următoarele servicii:
- reparaţii frigidere, maşini de spălat, cuptoare cu microunde, maşini de spălat vase, aspiratoare, ventilatoare, instalaţii de climatizare, lăzi frigorifice şi altele.
- reparăm instalaţii frigorifice atipice (instalaţii frigorifice pe rulote,
- confecţionăm vaporizatoare pentru frigidere frigorifice no frost!
Apelaţi cu încredere la firma noastră. Orice reparaţie beneficiază de garanţie. Grija cu care se rezolvă fiecare defecţiune în parte, verificările amănunţite, vor prelungi considerabil viaţa electrocasnicelor Dvs.

preciziadeva2Contact:
P.F.A. CSOBOT FRANCISC
Str. Ady Endre, nr. 22
Deva, 330162 HD
Tel.: 0254.229.547
Mobil: 0745.222.709
E-mail: csobotfrancisc @ yahoo.com
Web: www.preciziadeva.ro
ORAR
L-Vi: 08:00 - 18:00
S: 09:00 - 12:00
D: inchis

 

ziarulhunedoreanului1servushunedoara1mesagerul1glasulhunedoarei1accentmedia1hunedoaramea1
gazetareplica1hunedoaraplus1hunedoaralibera1hunedoaratv1kapitaltv1