skatepark

Str. Dorobanti, fn
zona supermarketului Kaufland
Deva, HD
FaceBook
Inaugurat la data de 15 octombrie 2015 Skate Park Deva este situat în zona supermarketului Kaufland, aproape de intersecția străzilor Dorobanți cu Depozitelor, lângă terenurile de tenis ale Enel. Are o suprafață de 825 de metri pătrați și este

dotat cu elemente de dificultate, iar în interior au acces posesorii de biciclete, trotinete, role şi plăci de skateboard. Skate-park-ul este dotat cu nocturnă, mobilier urban, cişmea şi gheretă și este împrejmuit cu gard de panouri din plasă zincată. Desfasurarea activitatilor specifice Skate Park sunt coordonate si gestionate de catre Serviciul Comunitar pentru Cadastru si Agricultura prin Serviciul Administrare Baze Sportive, de Agrement si Telecabina.

Accesul:

  • Accesul publicului in incinta Skate Park este gratuit.
  • Accesul oricarei persoane este permisa doar dupa completarea declaratiei pe propria raspundere, potrivit anexei la Regulamentul Skate Park.
  • Accesul cu animale de companie este interzis.
  • Accesul vehiculelor si autovehiculelor (autoturisme, autoutilitare, ATV-uri, mopede, motociclete, carute) in zona Skate Park este interzis.

Varsta minima a utilizatorului este de 6 ani
Skate Park-ul este destinat numai pentru skateboard, role, biciclete si trotinete. Este strict interzis accesul altor utilizatori;

Se pot organiza;

  • competitii de catre O.N.G-uri etc.
  • cursuri de monitorizare pentru incepatori de catre persoane autorizate;

Program:

1 mai - 31 octombrie - zilnic, între orele 10:00-21:00
1 noiembrie - 30 aprilie - zilnic, între orele 13:00-19:00

 

ziarulhunedoreanului1servushunedoara1mesagerul1glasulhunedoarei1accentmedia1hunedoaramea1
gazetareplica1hunedoaraplus1hunedoaralibera1hunedoaratv1kapitaltv1