Câștigurile la sloturiMulte persoane adoră jocurile la sloturi. Până la urmă au și un motiv să o facă, întrucât acestea au progresat foarte mult în ceea ce privește graficile, sunetele, efectele video, dar și modalitatea de joc și de plată pentru jucători. 

Și nu doar atât, însă există și sloturi ce oferă posibilitatea jucătorilor de a introduce o mică sumă de bani și a primi o avere cu puțin noroc.

Poți beneficia de betfair bonus fără depunere chiar astăzi la cazinoul online pentru a avea șanse mai mari de câștig.

Totuși, există și unele trucuri pe care ar trebui să le știi la cazinouri. Este important de știut faptul că cei mai mulți dintre cei care se află într-un cazino joacă la sloturi. De asemenea, cazinourile câștigă cele mai mari sume de bani de pe urma sloturilor ce sunt amplasate în cazinouri, iar șansele pentru jucători să câștige sunt destul de mici. Totuși, hai să vedem cum poți să îți crești șansele de câștig la sloturi.

Research-ul este important

Research-ul sau căutarea informațiilor este primul și cel mai important pas pe care trebuie să îl faci dacă vrei să ai șanse mai bune de a câștiga la sloturi. Experții au o vorbă pe care o folosesc: niciodată atunci când vrei să câștigi la cazino nu trebuie să te duci rece. Cu alte cuvinte, trebuie să mergi încălzit, adică să ai suficiente cunoștințe despre aparatele la care urmează să joci. Poți să afli informații despre sloturi în mai multe moduri. De exemplu, fiecare aparat are un așa numit tabel de plăți pe care îl poți consulta online. Există cazuri în care cazinourile au un astfel de tabel inscripționat pe lateral în cazinourile fizice, în timp ce altele îți prezintă acest tabel chiar înainte de a începe să joci.

Este important să consulți și ceea ce spun anumite site-uri de pe internet. Există unele reviste de specialitate sau ziare ce oferă informații despre aceste tabele contra cost sau fac toată informația publică în mediul online. Te poți chiar abona la aceste ziare pentru a primi în fiecare zi pe email informații despre ceea ce te interesează. De obicei, procentajele de câștig la sloturi variază între 80 și 98% pentru sloturile cele mai bune. Pentru a avea o șansă mai bună de câștig este ideal să alegi acele sloturi ce îți oferă un procentaj cât mai mare.

Fii conștient de ceea ce poți/nu poți obține

Înainte de a intra într-un cazino propriu-zis trebuie să fii conștient despre limitările pe care le ai sau despre ceea ce ești capabil să faci și ceea ce nu ești capabil să faci. Aici nu vorbim despre limitări din punct de vedere fizic, ci este vorba despre limitările din punct de vedere financiar. Acestea se referă la câți bani ești dispus să riști, precum și la câți bani ești dispus să pierzi. Desigur, nimeni nu intră într-un cazino cu gândul că va pierde toți banii până la final. Trebuie, însă, să fii conștient de faptul că orice sumă ai alege să o ai cu tine când intri într-un cazino, trebuie să te gândești și la posibilitatea de a o pierde.

Experții spun că este important ca înainte de a merge la un cazino să îți stabilești două limite. Prima limită este cea pentru tine și este important să o și respecți. Această limită pe care o alegi reprezintă suma de bani pe care ești dispus să o pierzi înainte de a ieși din cazino. Pentru a putea să reușești să faci acest lucru într-un cazino fizic, experții spun că cea mai bună modalitate este de a merge cu bani cash și să lași cardul de credit sau de debit acasă. Pe lângă această limită pe care o setezi în ceea ce privește pierderile pe care le poți înregistra, experții spun că este important să îți setezi și o limită maximă de câștig.

Deși pe moment poate ți s-ar părea o idee bună să continui să joci pentru a avea șansă de a câștiga, experții sunt de altă părere. În loc să riști și mai mulți bani pe care cu greu i-ai câștigat, cea mai bună idee este să pleci atât timp cât încă ești pe profit. Un punct de reper pe care îl poți lua pentru a seta această limită este dublarea banilor cu care ai venit. Odată ce ai reușit să îți dublezi banii inițiali vei putea și ziua următoare să revii pentru a-ți încerca norocul. Totuși, a doua zi nu aduce și banii pe care i-ai câștigat în ziua precedentă, ci vino din nou cu suma cu care ai venit inițial.

Fii conștient de ceea ce poți/nu poți obține

Fii conștient

Alege sloturile cu grijă

Niciodată nu te arunca la primul slot pe care îl vezi de îndată ce ai deschis ușa. În schimb, caută acel slot care îți permite să te joci cu bani puțini la început. Cu cât liniile de plată vor fi mai mici la un slot, cu atât vei avea șanse mai mari să câștigi. Verifică și care este jackpot-ul maxim la fiecare dintre sloturile de la cazino. Unul din trucurile pe care cei de la cazino le folosesc deseori este să pună un slot care oferă un jackpot foarte mic lângă un alt slot ce oferă un jackpot uriaș. Vei dori, evident, să alegi acel slot care îți oferă șansa de a câștigasuma mai mare de bani pentru aceeași sumă minimă de depus. Pe lângă asta, alege și sloturile care au nume și tematică cunoscute, întrucât șansele ca acestea să fie făcute de un developer cu renume sunt mult mai mari.

Alege sloturile cu grijă

Alege sloturile cu grijă

Concluzie

Așadar, în cazul în care ești o persoană care joacă des la sloturi și nu ai știut până acum de aceste trucuri este timpul să le pui în aplicare. Chiar dacă acestea nu sunt niște sfaturi noi sub soare în ceea ce privește sloturile, dacă până acum nu le-ai aplicat ar fi bine să începi să o faci. Numai în acest mod îți vei putea crește considerabil șansele de a câștiga la sloturi sau jackpot.

ziarulhunedoreanului1servushunedoara1mesagerul1glasulhunedoarei1accentmedia1hunedoaramea1
gazetareplica1hunedoaraplus1hunedoaralibera1hunedoaratv1kapitaltv1