locuri de munca

Invitat: Ioan TĂTAR, referent SUMMSCUP Primăria Deva The post REPLICA TA CU DRAGOȘ PASCUTA – 29 noiembrie 2022 appeared first on Stiri din judetul Hunedoara.
Peste 23.000 de angajaţi din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) vor acţiona, la nivel naţional, în minivacanţa de Sfântul Andrei şi The post MAI anunță efective suplimentate cu ocazia minivacanței de 30 noiembrie și 1 ...
Direcţia de Asistenţă Socială Deva distribuie, începând de luni, 5 decembrie 2022, produsele alimentare (Tranşa a V-a) acordate prin Programul The post Deva: Sute de persoane defavorizate vor primi alimente gratuite de ...

devacity

În urmă cu 104 ani, la 1 decembrie 1918, România s-a născut sub semnul unității de neam, cuget și simțire. The post MESAJ 1 DECEMBRIE appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.
Vorbesc cârcotașii că este o bătaie de joc într-o instituție de pe la noi, unde o șefă care se crede The post BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.
George Găman, directorul general al INSEMEX Petroșani Pentru că institutul de cercetare pe care-l conduce a ocupat locul trei pe The post Bulina albă appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.
Declarația NATO, adoptată la București, în cadrul reuniunii miniştrilor de Externe „Rusia este exclusiv responsabilă pentru acest război, o încălcare flagrantă a dreptului internaţional şi a Cartei ONU”
Rusia este exclusiv responsabilă pentru războiul din Ucraina, care reprezintă "o încălcare flagrantă a dreptului internaţional şi a Cartei ONU", afirmă miniştrii de Externe ai statelor membre NATO în declaraţia comună semnată la reuniunea de la Bucureşti. Citește mai departe...
Jens Stoltenberg: Aliații NATO oferă sprijin fără precedent, aceștia vor asigura și ajutor non-letal, precum combustibil și generatoare
NATO nu este parte a războiului, dar va continua să sprijine Ucraina atât timp cât este necesar, a declarat marţi secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, la finalul primei zile a reuniunii miniştrilor de externe din ţările aliate, desfăşurată la Palatul Citește mai departe...
Secretarul de stat Antony Blinken, conferință cu Bogdan Aurescu: Puține națiuni înțeleg mai bine decât România de ce este dreptul tuturor națiunilor de a-și menține respectată integritatea teritorială
Stirile TVR.ro vă prezintă principalele puncte din declarațiile celor doi oficiali. Reamintim că Antony Blinken a sosit azi-noapte la București pentru a participa la Summitul miniștrilor de Externe din NATO. Citește mai departe...
Olena Zelenska la Forumul Aspen: Rusia este ea însăși teroristă, s-a scufundat în întuneric pentru atât de mult timp, încât caută să împrăștie acest întuneric și altora
Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a vorbit despre eforturile specialiștilor de a restabili alimentarea cu energie electrică în țara sa, despre atrocitatea atacurilor invadatorilor asupra infrastructurii civile din Ucraina și a făcut apel la sprijin Citește mai departe...
Reuniunea miniştrilor de Externe NATO. Stoltenberg: Avem nevoie să sprijinim Ucraina. Vedem că Putin încearcă să folosească iarna ca pe o armă de război. Da, așteptăm atacuri asupra Ucrainei, nu putem spune câte
"Miniştrii Afacerilor Externe din ţările NATO se reunesc în Bucureşti, în timp ce războiul Rusiei împotriva Ucrainei are loc la graniţa cu România şi subminează ordinea internaţională bazată pe reguli", a declarat, marți dimineață, secretarul general al NATO, Jens Citește mai departe...
There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items
Errors:
This XML document is invalid, likely due to invalid characters. XML error: XML_ERR_NAME_REQUIRED at line 1, column 2
There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items
Errors:
cURL error 92: HTTP/2 stream 0 was not closed cleanly: Unknown error code (err 1)
Ce au decis miniştrii de Externe din NATO reuniţi la Bucureşti | Comunicatul oficial
Conform Ministerului de Afaceri Externe din România (MAE), astăzi, au avut loc două sesiuni de lucru, inclusiv o sesiune cu participarea ministrului Afacerilor Externe al Ucrainei, în calitate de partener al Alianței. Iată ce decizii s-au luat. 
Generalul Ben Hodges despre următorii paşi ai lui Putin: ''Ucraina va câştiga războiul şi va supravieţui acestei ierni''
''Ucraina va câştiga războiul şi va supravieţui acestei ierni'', este declaraţia făcută în exclusivitate pentru Antena 3 CNN de Ben Hodges.
Război în Ucraina, ziua 279. Ajutor de urgență din SUA: Ucrainenii primesc echipamente pentru rețelele electrice
Război în Ucraina, ziua 279. Autoritățile din SUA au anunțat că vor furniza, în regim de urgență, echipamente pentru rețelele electrice din Ucraina, grav afectate de bombardamentele rusești.
Jens Stoltenberg, primele concluzii de la ministeriala NATO de la București: "Această întâlnire este un semnal puternic de unitate și de sprijin continuu pentru Ucraina"
Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a anunţat măsuri fără precedent pentru a sprijini Ucraina de agresiunea Federaţiei Ruse. Iată ce decizii au luat miniștrii de externe.
Mesajul lui Erdoğan pentru Suedia şi Finlanda, pe tema aderării la NATO
Astăzi ministrul turc de Externe a discutat la București cu omologii săi din Suedia și Finlanda pe tema aderării celor două țări la Alianța Nord-Atlantic. Președintele Turciei a declarat în primăvară că nu este de acord cu aderarea celor două țări la NATO.
There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items
Errors:
This XML document is invalid, likely due to invalid characters. XML error: XML_ERR_NAME_REQUIRED at line 10, column 42

Cryptomonedele si caiznourileCriptomoneda - denumită în mod obișnuit crypto - este o formă modernizată a valutelor clasice care există în format digital pe tehnologia Blockchain. Aceasta a luat cu asalt lumea datorită confortului și accesibilității sale. Deși nu a devenit încă o practică obișnuită, este posibil să se facă tranzacții online folosind această monedă virtuală chiar și la cazinourile din România. Criptografia oferă o securitate sporită, ceea ce face aproape imposibil de falsificat datele. Cu ajutorul acestei tehnologii, putem face tranzacții fără a ne mai chinui cu băncile sau cu aplicații terțe. Există mii de monede digitale, fiecare dintre ele oferind proprietăți diferite. Bitcoin, Ethereum, Cardano și Litecoin sunt unele dintre cele mai cunoscute criptomonede, Bitcoin fiind cea mai populară. Jocurile de noroc online sunt una dintre numeroasele industrii care pot beneficia în mod semnificativ de crypto.

Beneficiile cazinourilor cu criptomonede pentru jucători

Anonimatul

Unul dintre principalele beneficii ale optării pentru o criptomonedă este faptul că această formă de jocuri de noroc oferă o confidențialitate totală. Jucătorii se angajează în mod anonim, ceea ce le permite să se concentreze exclusiv pe modul în care evoluează jocul lor, mai degrabă decât pe ceea ce pot sau nu pot vedea alții.

În plus, tehnologia blockchain garantează securitatea cazinourilor online. După cum știe oricine este familiarizat cu tehnologia blockchain, toate tranzacțiile efectuate în timpul jocului vor fi înregistrate și apoi li se vor atribui propriile coduri în lanțul de blocuri.

Dacă ești suficient de norocos să câștigi, atunci fondurile dvs. pot fi transferate instantaneu în propriul portofel electronic și pot fi folosite fie pentru alte tranzacții cu criptomonede, fie convertite în numerar, fără a fi legate de vreo bancă sau instituție financiară.

Acest lucru minimizează orice comisioane de tranzacție care se aplică câștigurilor tale. Bitcoin are un avantaj față de alte criptomonede în acest domeniu deoarece este ușor de împărțit în bucăți mai mici.

Malta, insula blockchain

insula blockchain

Ca de obicei când vine vorba de cazinouri, Malta a fost unul dintre primii care a luat inițiativa în acest domeniu în Europa. La 4 iulie 2018, Parlamentul maltez a adoptat în unanimitate trei proiecte de lege care au pus bazele cadrului de reglementare maltez pentru blockchain. Nu poți avea în România un betano bonus cu crypto momentan, dar haide să vedem ce se întâmplă în alte locuri de pe continentul European.

Prin intermediul Legii privind activele financiare virtuale (Virtual Financial Assets Act - "VFA Act"), Autorității pentru servicii financiare din Malta (MFSA) i se acordă competențele necesare pentru a reglementa ofertele inițiale de monede (Initial Coin Offerings - "ICO"), bursele și alte servicii legate de criptomonede, cum ar fi brokerajul și consilierea în materie de investiții. Legea VFA acordă, de asemenea, ministrului competența de a emite regulamente, iar MFSA competența de a publica norme pentru a reglementa acest spațiu.

Legea privind Autoritatea pentru inovare digitală din Malta înființează reglementează tehnologiile inovatoare, cum ar fi blockchain și inteligența artificială. Aceasta coordonează, de asemenea, comunicarea și cooperarea între autoritățile naționale în acest domeniu. Legea privind dispozitivele și serviciile tehnologice inovatoare (Legea ITAS) este legislația care stabilește dispozițiile pentru acreditarea auditorilor de sistem de către MDIA( Malta`s Digital Innovation Authority), precum și pentru certificarea dispozitivelor tehnologice. Astfel de aranjamente tehnologice ar putea fi platforme blockchain, precum și contracte inteligente.

Caracterul inovator al cadrului maltez constă în principal în ultimele două acte legislative. Înființarea unei autorități în domeniul blockchain și al inteligenței artificiale, precum și introducerea standardelor de legalitate, integritate, transparență, conformitate și responsabilitate sunt cu adevărat acțiuni inovatoare în acest spațiu.

Împreună cu acest cadru de reglementare, Autoritatea pentru Jocuri de Noroc din Malta (MGA) a publicat, de asemenea, un set de orientări care creează parametrii pentru stabilirea unui cadru legal în legătură cu utilizarea blockchain și a criptomonedelor de către operatorii de jocuri de noroc licențiați din Malta.

Câteva dintre reformele aduse de Crypto în industria jocurilor de noroc:

Tranzacții mai rapide: Tranzacțiile financiare sunt mult mai eficiente cu ajutorul cripto. Tranzacțiile întârziate îi frustrează cel mai mult pe oameni. Metodele standard de tranzacționare pot dura 1-5 zile lucrătoare pentru ca plățile să ajungă în contul unui jucător, mai ales dacă sunt tranzacții străine. Chiar și după o așteptare îndelungată, este posibil ca jucătorii să nu-și primească banii. Monedele digitale pot ajuta la evitarea tuturor acestor situații. Câștigurile jucătorului sunt trimise direct în portofelul lor digital în câteva minute, în loc de zile cu criptomonedele.

Mod de transfer eficient din punct de vedere al costurilor: Criptomoneda este mai economică decât abordarea tradițională a tranzacțiilor. Atunci când facem tranzacții cu numerar sau cu carduri de credit, banca solicită un comision de tranzacție. În cazul tranzacțiilor internaționale, taxa suplimentară plătită băncii este foarte costisitoare. Criptomoneda nu le cere jucătorilor niciun ban în plus pentru a face depozite. Acesta este motivul pentru care jucătorii și cazinourile înclină spre utilizarea criptomonedelor.

Anonimatul și confidențialitatea jucătorului: Monedele digitale oferă utilizatorilor un anonimat complet în timp ce joacă. Confidențialitatea datelor este o problemă majoră pentru jucătorii din întreaga lume. Mulți jucători sunt reticenți în a împărtăși datele lor private pe site-urile de jocuri de noroc. Criptomonedele elimină această problemă, deoarece nu există informații personale atașate portofelelor digitale.

Securitate sporită: Cel mai important avantaj al jocurilor de noroc online cu tehnologie blockchain este că toate tranzacțiile financiare sunt sigure. Tehnologia criptomonedelor constă într-un blockchain public care păstrează o evidență a tuturor tranzacțiilor în așa fel încât este imposibil de manipulat.

Gânduri finale

Criptomoneda este viitorul jocurilor de noroc. Mulți jucători preferă anonimatul și securitatea pe care le oferă monedele digitale. Pe de altă parte, cazinourile favorizează, de asemenea, această inovație deoarece este eficientă din punct de vedere al costurilor și atrage noi clienți. Absența unei autorități centrale o face cu atât mai dorită. Cryptomoneda ar putea deveni principala sursă de finanțare pentru jocurile de noroc online în viitorul apropiat..


ziarulhunedoreanului1servushunedoara1mesagerul1glasulhunedoarei1accentmedia1hunedoaramea1
gazetareplica1hunedoaraplus1hunedoaralibera1hunedoaratv1kapitaltv1