20 – 21 aprilie. Gogu Neagoe, caricaturist una dintre cele mai importante personalități ale artei din România si A apărut în foarte multe emisiuni de televiziune, din ţară şi din străinătate revine la Festivalul național de umor „Liviu Oros”, care va avea loc la Deva, în zilele de 20 și 21 aprilie 2024, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din localitate.

Foto: Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva 2023
Gogu Neagoe, caricaturist una dintre cele mai importante personalități ale artei din România si A apărut în foarte multe emisiuni de televiziune, din ţară şi din străinătate revine la Festivalul național de umor „Liviu Oros”, care va avea loc la Deva, în zilele de 20 și 21 aprilie 2024, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din localitate.
 
Maestrul caricaturist va realiza, în cele două zile ale festivalului, caricaturi portrete grafice „la minut” pentru oficialitățile și publicul prezent.
Festivalul național de umor „Liviu Oros”  va începe sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 12:00, în Holul Mare al Centrului Cultural „Drăgan Muntean” cu vernisajul Salonului Național de Caricatură, Grafică Umoristică „Interludica”, urmat de decernarea premiilor la caricatură și Concursul Internațional de Epigrame „Epigramissima”, ediția a IV-a, în Amfiteatrul „Liviu Oros”.
Gogu Neagoe este Ambasador Cultural al Academiei Internaționale „Mihai Eminescu”. Acesta a primit înalta distincție la Gala premiilor de excelență „10 pentru Craiova“, din 2022 și este, de asemenea, membru al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România din 2006, precum și membru al Asociaţiei Internaţionale de Arte Plastice din Germania. A participat la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale de pictură şi caricatură, iar lucrările sale se află în colecţii particulare din România şi sunt expuse în muzee de artă din Australia, SUA, Los Angeles, Iran, Franţa, Italia, Germania, China, Japonia, Bulgaria, Belgia, Grecia.
 Gogu Neagoe a fost invitat ca membru în juriu la: Festivalul Folcloric International „Lina Chiralina”-Braila , 8-12 august 2023 ,
Festivalul Naţional de Muzică Populară şi Uşoară „Corabia de Aur” a XLVIII-a 20-22 septembrie 2023, Corabia ,
Festival Concursul Național al Copiilor „Călușul Românesc” 14 – 18 iunie 2023 Slatina-Olt ,
invitat de Onoare la Festivalul Internațional de Folclor “CĂLUȘUL ROMÂNESC” Caracal-Olt.Gogu Neagoe organizează salonul de caricatură la Festivalul Naţional – Concurs de Umor „Oltenii &… Restu’ Lumii”. din Slatina, județul Olt, unde adună alături de el alți artiști caricaturiști talentați și împărtășește pasiunea sa pentru artă cu publicul larg. De asemenea, Gogu Neagoe organizează  concursul de creație plastică „Școala mea cea mai frumoasă”, pentru elevii cu vârste între 6 și 16 ani din comunele și satele județului Olt.
Foto: Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva  2023. 
 
TAGS:
Comments are closed.