6

aprilie

PENNY MARKET Str. Mihai Viteazul

0 Comments
10 views
2 mins
PENNY MARKET Str. Mihai Viteazul (Photo: www.orasuldeva.ro)

Deschis în Deva în luna august 2010, la adresa Str. Mihai Viteazul, Nr. 2, Deva, HD.

În luna august 2010, Grupul REWE a inaugurat primul magazin Penny Market în Deva, situat pe strada Mihai Viteazul, nr. 2. Acest magazin are o suprafață de 1.200 de metri pătrați, din care 850 de metri pătrați reprezintă spațiu de vânzare, iar unitatea dispune de o parcare cu 94 de locuri.

Penny Market din Deva este deservit de un personal format din 15 angajați. Grupul REWE este unul dintre liderii europeni în comerțul alimentar, fiind fondat în anul 1927. De la un simplu comerciant local, REWE a devenit un concern multinațional într-o continuă dezvoltare și perfecționare. Adaptându-se mereu cerințelor piețelor internaționale, grupul REWE îmbină tradiția și experiența sa de 80 de ani cu o gândire orientată către viitor.

În prezent, grupul REWE este prezent în peste 14 țări europene, având o cifră de afaceri de peste 44 miliarde de euro și un număr total de peste 270.000 de angajați. Pe lângă comerțul en detail din domeniul alimentar, REWE este activ și în domeniul turismului, precum și în comerțul cu articole de tip Do-it-Yourself.

În România, grupul REWE este reprezentat de lanțurile de magazine Billa, Penny Market XXL și Penny Market. Conceptul Penny Market a fost introdus cu succes pe piața românească în anul 2005. În prezent, compania REWE deține 124 de magazine Penny Market în România, precum și 6 magazine Penny Market XXL.

Website: www.penny.ro
Orar:
Luni-Sâmbătă: 07:00-22:00
Duminică: 08:00-21:00

TAGS:
Comments are closed.