6

aprilie
0 Comments
10 views
54 secs
JYSK (Photo: www.orasuldeva.ro)

Deschis la Deva în 16 noiembrie 2017, la adresa Str. Mihai Viteazu Nr. 2, Deva, HD.

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, a redeschis magazinul JYSK Deva într-un nou spațiu.

Cu o suprafață totală de 1100 mp, JYSK Deva a fost inaugurat joi, 16 noiembrie, în strada Mihai Viteazu nr. 2. JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 48 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați.

În toamna acestui an, grupul JYSK Nordic a deschis cel de-al 2500-lea magazin din lume, moment marcat printr-o campanie specială. Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK. Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Tel.: 0723.115.975
Web: www.jysk.ro

TAGS:
Comments are closed.